IMG_6772

Forrige uke var vi en tur på gulskogen senteret og på vei ut igjen gikk vi tilfeldigvis forbi Karjolen  –  der stod det et bord med Kähler julepynt til halv pris! Det var ikke stort som stod igjen, men jeg fikk snappet med meg disse søte omaggio miniatyr vasene i gull + en pakke med omaggio julekulene i sølv. Jeg angrer liiit på at jeg ikke plukket med meg flere pakker av de begge.

Ha en fin dag! 

– For my non norwegian readers –

Last week we took a trip to a shopping centre called Gulskogen, and on our way back out we stumbled across a store called Karjolen. They had 50% on Kähler christmas products! I just had to buy these golden miniature vases and some christmas ball ornaments in silver – I kind of regret not buying more of them both tho.

Have a nice day!

Follow me on Instagram | Facebook

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *