3

2

Som dere ser på bildene så har jeg så langt klart å holde meg unna å dra frem julepynten,  men nå som det nærmer seg første søndag i advent er det nok ikke mange dagene til hvert fall noe av julepynten plukkes frem. På denne tiden hvor det er så mørkt ute så skal det som regel ikke så mye mer til enn å tenne levende lys før julestemningen kommer snikende, men med regnværet som er ute nå så er det litt vanskelig. Julestemningen kom litt i starten av november, men så forsvant den igjen – satser på at den kommer tilbake til søndagen igjen.

Når begynner du å pynte til jul?

___________

Maleriene på veggen er fra mitt eget merke BRAND BY ANDREA , og du finner de nå i min nylige lanserte nettbutikk www.brandbyandrea.no

Akkurat nå er det 20% avslag på alt

Lyst til å vinne at av maleriene mine? Sjekk ut min GIVEAWAY på Instagram @andreagravningen

(JULEN 2015)

IMG_6059

IMG_6423

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *