KÄHLER URBANIA

Julen nærmer seg, og i år skal jeg starte tidlig slik at dere forhåpentligvis tar med dere litt inspirasjon inn i desember og juletiden. Jeg elsker å pynte til jul, og stilen her er moderne og minimalistisk – enkelhet fremfor masse nisser og røde småting.

Noe jeg syntes får frem julemagien her hjemme er urbania-serien fra Kähler, deignet av Barbara Bendix-Becker og Mette Bache. Lyshusene er laget i porselen og gir en utrolig koselig atmosfære når det tennes lys i de. De mange små vinduene i lyshusene er håndskåret og skaper derfor mange fine små og unike lysstråler ut i rommet.

Jeg har lyshusene stående fremme i vinduskarmen hele året, men når det nærmer seg jul liker jeg å samle de sammen til en liten by, og det tennes lys i de på mørke kvelder blir det fort mer julestemning i hjemmet. Det nyeste tilskuddet i urbania samlingen er det større etage lyshuset som er inspirert av arkitektur i storbyen. Dette store lyshuset er et perfekt tilskudd for å skape mer høydeforskjell i den lille urbania byen.

Du finner flere produkter fra Kähler og alle lyshusene hos Cahetu.no

KÄHLER URBANIA

Kähler har i det siste også kommet ut med lyshus i større størrelser som tåler å stå ute. På trappen skaper disse store lyshusene en veldg koselig og lysende velkomst til de som kommer på besøk på kveldstid – spesielt nå til jul, og jeg tror nok at jeg må gå til innkjøp av en av disse veldig snart.

Dette er det første julespesial innlegget, og det kommer mange flere iløpet av desember. Følg med om du likte dette innlegget, og ønsker mer inspirasjon til blant annet juletreet, bordekking, DIY og mer pynting av julehjemmet.

Ha en fin dag!

KÄHLER URBANIA

URBANIA PANTHEON | URBANIA ETAGE | URBANIA BYHUS | URBANIA BYGÅRD | URBANIA KIRKE

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *