Christmas decorations

Julen nærmer seg, og i år som i fjor skal jeg lage noen innlegg som er relatert til nettopp julen – juledekorasjon, borddekking og gaveinnpakning står på planen, og forhåpentligvis tar dere med dere litt inspirasjon inn i desember og juletiden.

Jeg elsker å pynte til jul, men stilen her er moderne og minimalistisk, så julepyntingen blir litt preget av dette. Det vil si at det ikke er så mye dill dall, men heller fokus på skape en ekstra koselig atmosfære ved hjelp av for eksempel masse levende lys i alle vinduskarmer og på bord pluss bruk av stilren julepynt.

På stuebordet har jeg lagt røde julekuler i en grå By Lassen kubus bowl, og plassert noen julekuler fra Kähler + en hvit julekule jeg kjøpte på Nille i fjor på brettet. I tillegg står det to hvite juletrær fra Hadeland Glassverk på brettet.

christmas decoration

Christmas decorations

Noe jeg syntes får frem julemagien her hjemme er urbania-serien fra KÄHLER. Det blir så utrolig koselig atmosfære i hjemmet når det tennes lys i de. Jeg liker å samle to-tre av de sammen til en liten by på ulike steder i hjemmet. Jeg har de stående i vinduskarmen i stuen og lags benken på kjøkkenet – her sammen med røde julekuler fra Clas Ohlson + noe pynt fra Holmegaard i en hvit By Lassen kubus bowl.

______

På spisebordet står Kähler Nobili rund lyslykt og Nobili spiss lyslykt sammen med By Lassen sin kubus 8 lysestake. På lysestaken henger det fire Kähler urbania oppheng.

christmas decoration

christmas decorations

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *