Walk in closet

I dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg har organisert min garderobe, og mine tips til å få orden i nettopp garderoben – enten det er walk in eller ikke.

  • Dekk dine behov – sett sammen en garderobe som dekker dine behov. Har du mange sko, og det er de som trenger den største plassen i garderoben, tilrettelegge garderoben deretter. Ikke bruk unødvendig med plass til å henge opp klær som ikke trenger det, og lite plass til det man faktisk trenger mye plass til.
  • IKEA – jeg er stor fan av PAX-garderobesystemet  fra IKEA. her kan du sette sammen en garderobe som passer akkurat deg perfekt uten at det gjør altfor stor skade på lommeboken.
  • Kvitt deg med det du ikke trenger – kast, gi bort eller selg det du ikke bruker lenger, ikke kast bort verdifull plass på ting som bare henger der å tar opp plassen.
  • Oppbevaring – finn ting som hjelper deg å holde orden, og som passer til ditt behov – for eksempel i klesskapet mitt, i en av skuffene, har jeg små plastkurver fra Clas Ohlson som jeg bruker til å oppbevare sokker og undertøy hver for seg i – kosesokker i én kurv og vanlige sokker i en annen for eksempel. Ellers bruker jeg bokser fra IKEA til å lagre skjerf, belter og andre ting som ikke brukes så ofte i, plassert øverst på en hylle i klesskapet.

Walk in closet

  • Pent og praktisk – om du har en ledig vegg, som her hvor det er skråtak og det ikke kan stå høye garderobeskap, så har jeg hengt opp MUUTO dots knagger slik at den tomme veggen også kan brukes til noe. Her henger jeg opp de klesplaggene mine som jeg liker best og har lyst til å vise frem. Et alternativ til disse knaggene er for eksempel å plassere flere IKEA MALM kommoder på rekke slik at man får mye mer skuffeplass i garderoben sin.
  • Ha det ryddig, “still det ut” – som dere ser på bildene har jeg “stilt ut” det jeg har i garderoben. Dette hjelper meg å ha det ryddig og ikke overfylle garderobeskapet. Når alt henger og står pent, så ser man lettere hva man ikke lenger bruker/trenger eller har lyst til å ha i garderoben sin, dermed vil det bli enklere å holde orden.

Walk in closet

Walk in closet

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *